Конте: Играта ни започва да се приближава към миналогодишната


Н. Гавазов

Конте: Играта ни започва да се приближава към миналогодишната

Мениджърът на Челси Антонио Конте се надява, че победата с 4:0 над УБА ще положи началото на нова продължителна серия за неговия отбор, както през миналия сезон. Уверената победа срещу "дроздовете" стана четвърта подред за "сините" във Висшата лига. През този сезон подчинените на Конте страдат от липса на стабилност, за това и няма нищо изненадващо в това, че италианецът мечтае за повторение на впечатляващата серия от миналогодишната кампания, когато 13 поредни победи помогнаха на Челси да извърши скок във върха на таблицата.

"Наистина се надявам, че ще успеем да направим нова победна серия, както през миналия сезон, когато спечелихме 13 поредни мача. Не е лесно да направиш подобно нещо в тази Лига. Във всеки мач трябва да запазиш концентрация, иначе рискуваш да загубиш точки. Четири поредни победи това е добре за нашата увереност в себе си. Ние започнахме сезона с множество проблеми, но постепенно ние започваме да намираме правилните решения. Аз съм доволен от себераздаването на своите играчи.

За пореден път не допуснахме гол, а това е важно - на теб ти е нужен баланс при играта с топка и без топка. Нашата игра бавно се променя към тази от миналогодишния сезон", заяви Конте.

 

  Сподели
163