Венгер отрече ролята на Дийн за победата на Арсенал


Н. Гавазов

Венгер отрече ролята на Дийн за победата на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че отборът е победил Тотнъм без помощта на рефера Майк Дийн. След загубата от Манчестър Сити преди две седмици френският специалист подложи на критика съдийството на Майкъл Оливър. В първия мач след международната пауза решенията на арбитъра бяха в полза Арсенал: и двата гола на "артилеристите" бяха вкарани от засада.

Венгер обаче игнорира тази тема и отдаде победата на своите играчи. По-конкретно, Арсен отбеляза качествата на Месут Йозил, който асистира за едно от попаденията и за разлика от друг път, много добре игра в отбрана.

"Провървя ни, че Алексис Санчес не игра за националния на Чили, а Александър Лаказет проведе само един мач за националния отбор на Франция. Месут Йозил също игра великолепно и заслужи овациите на трибуните. Той не се специализира върху игра без топката, но може да изпълнява тази работа, защото той е много умен. Що се отнася до съдийските решения, аз не знам в кой случай те са били в наша полза. Ако имате в предвид нарушението срещу Санчес, то нарушение имаше", заяви Венгер.

 

  Сподели
131