Обианг: Мойс вече промени манталитета ни


И. Ангелов

Обианг: Мойс вече промени манталитета ни

Полузащитникът на Уест Хем Юнайтед Педро Обианг похвали новият мениджър Дейвид Мойс за това че е довел със себе си нова енергия и е променил мисленето в състава след уволнението на Славен Билич. Мойс ще изведе новия си отбор за първи път в неделя.

"Енергията, която мениджърът и неговите треньори докараха, е наистина позитивна и тази ситуация, за феновете, играчите и всички, ще се промени. Ние очакваме нови неща. Разбира се, ние знаем какво стана и сега правим това, което правим.

"Важно е да започнем на чисто. Това се е случвало във всеки клуб, но сега всичко се промени. То не е до смяната на един играч, един мач или едно нещо. Ние променихме манталитета си и вече нямаме оправдания. Ако работим заедно, ние ще постигнем каквото поискаме.

"Сега тренираме повече - не по отношение на времето, но по отношение на качеството на нещата, които правим. Мениджърът промени интензитета в много неща. Правим повече тактически неща и той въвежда новости, придава философията си. Това е подобно на тренировките ми в Италия, но същевременно е различно, защото имаме много треньори наоколо, които ни помагат."

  Сподели
70