Моуриньо: 18 отбора са по-зле от нас


Н. Гавазов

Моуриньо: 18 отбора са по-зле от нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази безпокойството си от изоставането с осем точки от лидера Манчестър Сити, но също така смята, че отборът достойно е преминал през труден период от календара, справяйки се със загубите на важни играчи.

"Обезпокоени сме, но ние сме втори, а не пети, шести, седми или осми. 18 отбора се намират в по-сложно положение от нас. Осем точки са осем точки. Ние преодоляхме много трудна фаза, играейки може би най-сложните мачове - с Тотнъм, Ливърпул и Челси - без важни играчи", заяви Моуриньо.

"Не ми харесва да говоря за травмите и не трябва да го правя след загуба, но е очевидно, че преодоляхме много сложна фаза, с ограничени възможности. Осем точки във Висшата лига не са осем точки в Португалия, Ла Лига или Бундеслигата. Да, това са осем точки, но пред нас има още много срещи. Надявам се, предчувствам, мисля и мечтая, че в празничния период и Нова година ние ще играем с пълна мощ, отново разполагайки с Пол Погба, Ибрахимович и Маркос Рохо", каза още португалецът.

 

  Сподели
185