Конте побеснял на базата в Кобхъм


Н. Гавазов

Конте побеснял на базата в Кобхъм

Мениджърът на Челси Антонио Конте буквално е "разхвърлял" играчите след унизителното поражение от Рома в Шампионска лига. Завръщането на бившия наставник на Ювентус и националния отбор на Италия в родината се получи унизително. "Сините" претърпяха поражение с 3:0, при това можеха да пуснат и повече голове. В хода на мача отборът на италианеца показа комична игра в отбрана. Случилото се накарало Конте да проведе събрание на базата в Конбхъм, на което той разговарял с много висок тон и остри епитети.

Според информацията, мениджърът обвинил своите подчинени в нежелание да поемат отговорност на терена. Специалистът нападнал всеки един футболист без изключение, даже и Кенеди, който проведе цял мач на пейката.

Крещейки, Конте предупредил играчите, че за него не съществуват авторитети и това, че не се страхува от уволнение. Всеки, който оттук нататък не следва неговите указания, от следващия мач ще бъде резерва. Особено ядосан бил специалистът от играта в отбрана.

Накрая мениджърът призовал подчинените си да се сплотят и правилно да реагират по време на домашния мач с Манчестър Юнайтед в неделя. Срещата с колектива на Жозе Моуриньо ще покаже, доколко играчите на Челси са се вслушали в своя наставник.

 

  Сподели
173