Юнайтед няма интерес към Солер и Йозил


Н. Гавазов

Юнайтед няма интерес към Солер и Йозил

Манчестър Юнайтед няма интерес към полузащитника на Валенсия Карлос Солер. Напомняме, че през миналия уикенд в испанската преса се появи информация, че английският клуб е готов да похарчи 33 милиона евро за 20-годишния футболист, виждайки в него дългосрочна замяна на Майкъл Карик, който най-вероятно ще завърши кариерата си след края на сезона.

Съобщаваше се също така, че опцията за откупване на контракта на Солер е в размер на 83 милиона евро, но испанците ще се съгласят на отстъпки, заради финансови проблеми.

Както се предполагаше, тази новина се оказа далече от реалността. Първо, съглашението между Солер и Валенсия е до 2021 година и "прилепите" нямат никакво намерение да отбиват от цената на футболиста, след като клубът изплаща задълженията си съгласно предварително направения разчет. Второ, Юнайтед няма интерес към въпросния играч. Към момента мениджмънтът на англичаните е доволен от средната линия и не вижда необходимост от допълнителното и насищане.

Нещо повече, Манчестър Юнайтед няма интерес към полузащитника на Арсенал Месут Йозил и клубът няма да предприема никакви ходове през зимата или след края на сезона по привличането на немеца.

 

  Сподели
106