Мата: Трябва да сме единни след загубата


И. Ангелов

Мата: Трябва да сме единни след загубата

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата пожела на своите колеги да останат единни след разочарованието от новака във Висшата лига Хъдърсфийлд, който нанесе първа загуба за сезона на "червените дяволи" в последния кръг от първенството. Това бе и първата победа на Хъдърсфийлд над Юнайтед от 65 години.

"Ние знаехме, че този момент ще дойде рано или късно. Това обаче не е нещо, което си пожелаваш. Сега е време да научим урок от грешките си и да продължим, както винаги правим, да показваме, че тимът е задружен дори когато нещата не вървят.

"От загубата в Суперкупата на УЕФА през лятото ние се представяме наистина добре срещу всички съперници. В събота обаче Хъдърсфийлд изигра картите си по-добре от нас и взе точките. Всичко, което можем да направим сега, е да ги поздравим и да продължим. Това не е спринт, а маратон и има дълъг път до края.

"Чака ни тежък мач със Суонзи в Купата на лигата. Но ние сме шампиони там и ще направим всичко да продължим. През уикенда идва нов голям мач с Тотнъм. Те са от най-трудните отбори за побеждаване и ще е ключово да покажем всичко, за което говорим през последните месеци."

  Сподели
175