Кейн: Бих завършил кариерата си в Тотнъм


И. Ангелов

Кейн: Бих завършил кариерата си в Тотнъм

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн сподели, че ще му хареса в края на кариерата си да се включи в списъка с легендарни играчи, прекарали цялата си кариера в един отбор. Англичанинът показва страхотна форма през сезона с 15 гола в 15 срещи до тук:

"Ще ми хареса да остана в един отбор. Всичко зависи от това как клубът ще се развие занапред, от мениджърите и така нататък, но аз съм казвал, че искам да остана, защото сме в страхотна позиция в момента. Тренировъчният център е изумителен, новият стадион идва, мениджърът е фантастичен и имаме млад отбор. Така че всичко е страхотно. Определено съм напълно концентриран над Тотнъм.

"Всеки сезон работя здраво за подобрение. Аз не искам да мисля много напред във времето защото не можеш да контролираш бъдещето. Аз просто искам да се подобрявам като играч и само това мога да контролирам. Както съм казвал, никога не знаеш какво може да стане във футбола, но това е моят дом. Аз израснах тук и искам да печеля неща тук.

"Когато кариерата ми приключи аз искам да се обърна и да съм горд с постигнатото. Тук всички сме щастливи и подписахме дългосрочни договори. Слуховете за трансфери са като комплименти за нас и това показва, че сме страхотен отбор."

  Сподели
81