Пеп: Сити не може да задържи такава форма дълго


И. Ангелов

Пеп: Сити не може да задържи такава форма дълго

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели опасенията си, че ще е невъзможно за отбора му да задържи изключителната си форма в продължителен период от време. Испанецът очаква скоро представянията на тима да се влошат, след като в 13-те срещи през сезона той вкара 43 гола и допусна само 6.

"Още е октомври. Не можем да очакваме да завършим сезона с такава игра, както през последния месец, където спечелихме всичко. Невъзможно е във футбола на високо ниво.

"Но аз искам да видя как ще реагираме в момента, когато загубим точки. Ще видим колко сме силни тогава защото отборите се проявяват в лошите моменти. Аз съм оптимист защото начинът, по който отговорихме срещу Стоук за 3:2 беше много добър."

Пред репортери Пеп сподели и мнението си за защитника Николас Отаменди:

"Той е един от играчите с най-силна психика, които съм виждал в живота си. Той е човек, който иска да се учи как да задържа и винаги е силен във въздуха. Той печели дуелите, а това е много важно тук в Англия. Той е смел в игра. Дори когато греши това няма значение. Аз съм много впечатлен от нивото му и съм щастлив с него."

  Сподели
100