Крейг Шекспир с обръщение след уволнението си


Н. Гавазов

Крейг Шекспир с обръщение след уволнението си

Бившият мениджър на Лестър Крейг Шекспир излезе с обръщение след своето уволнение. Напомняме, че 53-годишният специалист започна да изпълнява задълженията на наставник на тима след уволнението на Клаудио Раниери и помогна на "лисиците" да запазят мястото си в английския елит.

"Искам да благодаря на собствениците и ръководството на Лестър за предоставената ми възможност да тренирам отбора. Моите искрени благодарности към играчите, за мен бе винаги удоволствие да работя с тях. Напълно съм убеден, че с течение на времето този отбор ще се измъкне от сегашната си позиция във Висшата лига и скоро ще започне да показва игра на високо ниво, които те демонстрираха през последните три сезона", заяви Шекспир.

"На мен много ми хареса работата с моя треньорски щаб и персонала на клуба, за което им благодаря. В мен завинаги ще останат специални спомени от работата ми в Лестър - както на терена, така и извън него. Спомени, които аз разделих с феновете на клуба. Искам да благодаря на всеки от тях за подкрепата, особено през последните шест месеца, които проведох в ролята на мениджър. Най-накрая, искам да пожелая на Лестър всичко хубаво в бъдеще, а аз се движа към следващото предизвикателство в моята кариера", каза още специалистът.

 

  Сподели
34