Фен на Нюкасъл измина 11 000 км, за да не попадне на мача със Саутхемптън


Н. Гавазов

Фен на Нюкасъл измина 11 000 км, за да не попадне на мача със Саутхемптън

Филипински почитател на Нюкасъл Кендрик Мон Де Леон измина почти 11 000 километра, за да посети гостуването на "свраките" на Саутхемптън в мач от осмия кръг на Висшата лига на Англия. Фенът обаче не успя да попадне на мача заради неговия пренос. Срещата трябваше да се състои на 14 октомври, но бе преместен на следващия ден по искане на собственика на правата за транслация на мачовете от Висшата лига на Англия.

"Може би аз съм единственият филипински фен на Нюкасъл. Похарчих всички свои спестявания, за да стигна до тук. Изминах почти 11 000 километра, за да гледам мача на Нюкасъл със Саутхемптън на 14 октомври. И направих всичко това, за да разбера, че срещата е пренесена за 15 октомври - денят на моя обратен полет за Филипините. Може би никога повече няма да мога да се доближа по-близо до моя отбор. Не мога да променя полета, защото това ще ми струва цяло състояние. Надявам се, че Нюкасъл ще спечели трите точки. Много съм разстроен", съобщи Де Леон.

Напомняме, че Нюкасъл два пъти поведе в резултата в мача със Саутхемптън, но в крайна сметка срещата завърши при резултат 2:2.

 

  Сподели
78