Азар: Челси е в добра позиция за титлата


И. Ангелов

Азар: Челси е в добра позиция за титлата

Нападателят на Челси Еден Азар смята, че тимът се намира в добро положение за да успее да поведе класирането и да спечели Висшата лига в края на сезона. Шампионът започна добре кампанията на защитата си и в момента е на 4-то място с 13 точки от 7 кръга.

"Аз мисля, че разликата от миналата кампания са отборите от Манчестър. Те са много добри. Те печелят мачове. Аз мисля, че и ние сме така.

"Ние загубихме някои играчи, нови пристигнаха в тима, но загубихме преди почивката за национални срещи. Обаче ние сме в добро състояние за спечелване на титлата. Като играч на Челси ти просто искаш да си на върха в края на сезона, но трябва да продължаваме и да печелим.

"Ние научихме много от загубата от Ман Сити. На първо място - да играеш 3 дни след Атлетико не е лесно защото там дадохме 200% и след това дойдохме за нов мач със страхотен отбор. Когато те имат топката са много силни. Загубихме и Мората след 20 минути игра, което е важно защото той е целта ни в атака, той завършва, намира решения. Не трябваше да допускаме и това не беше добър мач за Челси, но можем да се поправим срещу Кристъл Палас."

  Сподели
84