Конте: Батшуай ще получи шанс


И. Ангелов

Конте: Батшуай ще получи шанс

Мениджърът на Челси Антонио Конте похвали нападателя Мичи Батшуай докато той се подготвя да стартира на мястото на контузения Алваро Мората срещу Кристъл Палас в събота. Преди две седмици първият избор за нападател се контузи срещу Ман Сити и сега се очаква Батшуай да заеме мястото му.

"Аз мисля, че когато сравним Мичи с миналата година той се подобри много и разбра тази лига защото тя не е проста. Той разбра нашия стил, но той е още един млад играч, който работи здраво да се подобри. Този сезон той намира много възможности за игра в Шампионска лига и лигата, влиза като резерва, както и стартира мачове.

"Ако помните миналата година той имаше малко възможности, но сега играе много и най-важното е, че показва подобрение. Не забравяйте, че мога да използвам и Азар като нападател. Миналата година изиграхме няколко срещи с него като фалшива деветка, заедно с Вилиан и Педро. Ако видя, че това ще е правилно решение в мач, бих го направил отново, но ако не, тогава Мичи заслужава възможностите си."

  Сподели
82