Гуардиола и Кейн - най-добри през септември


Н. Гавазов

Гуардиола и Кейн - най-добри през септември

Станаха известни победители в надпреварата за най-добър играч и мениджър на Висшата лига на Англия за месец септември. Според резултатите от гласуването, наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола бе признат за Мениджър на миналия месец. Това се съобщава в официалния сайт на Лигата.

През септември "гражданите" спечелиха всичките си четири мача, преодолявайки Ливърпул (5:0), Уотфорд (6:0), Кристъл Палас (5:0) и Челси (1:0).

Испанският специалист изпревари в надпреварата Маурисио Почетино, Жозе Моуриньо и Арсен Венгер. Това е втора награда за Гуардиола в английската му кариера.

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн пък бе признат за най-добър играч във Висшата лига за месец септември. Футболистът вкара шест гола в четири мача и за пети път в кариерата си получава наградата, изравнявайки Уейн Рууни и Хари Кейн.

Попадението на полузащитника на Манчестър Юнайтед Антинио Валенсия срещу Валенсия получи наградата за Гол на месец септември. Еквадорецът порази вратата на "карамелите" в 4-та минута и помогна за победата на своите с 4:0.

  Сподели
159