Бекъм поздрави Сър Боби Чарлтън


И. Ангелов

Бекъм поздрави Сър Боби Чарлтън

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Дейвид Бекъм отправи поздрави за 80-ят рожден ден на легендата на "червените дяволи" и Англия сър Боби Чарлтън. Като нападател за двата тима Чарлтън спечели Световна купа през 1966-та, както и Европейската купа през 1968-ма.

"Бях голям късметлия да го срещна когато бях в неговото училище за футбол на 10 години. Аз спечелих неговото състезание когато бях на 11. Беше мечта за мен да го срещна защото той беше любимият играч на баща ми и моето второ име - Робърт, е заради сър Боби.

"Той винаги опитваше да помогне на младите играчи. Когато играеш за клуб и тук има бивши играчи, които идват и говорят с теб, това означава много. Но когато дойде сър Боби Чарлтън и каже 'Добре се справи', или какво може да направиш по-добре, или какво да направиш за да представляваш клуба правилно, това е изключително.

"Означава толкова много когато човек със статут на легенда за клуба, който подкрепяш, дойде да сподели нещо. Той означава много за много хора, особено за феновете на Манчестър Юнайтед и Англия."

  Сподели
178