Миноле: Трябва да победим Юнайтед


И. Ангелов

Миноле: Трябва да победим Юнайтед

Вратарят на Ливърпул Симон Миноле заговори, че отборът трябва бързо да забрави разочарованието срещу Нюкасъл от последния кръг на Висшата лига, и да се върне в един от най-важните двубои за сезона срещу Манчестър Юнайтед. Ливърпул спечели само 1 от последните си 7 срещи във всички турнири.

"Когато завършиш мач при 1:1, това очевидно е разочароващо чувство. Ти започваш да гледаш какво би направил по-добре. Аз мисля, че ние играхме добре, заслужавахме да вземем победата, създадохме положения. Но в момента така стоят нещата и трябва да ги приемем.

"Разочароващо е но трябва да гледаме напред, да държим главата високо и да се върнем след почивката за национални срещи с победа срещу Манчестър Юнайтед. Това е голям мач и нещата трябва да потръгнат за нас все някога. 

"Всички ще заминем в различна атмосфера през паузата и когато се върнем ще имаме голям мач пред себе си. Аз съм сигурен, че всички ще са концентрирани над срещите с националните си отбори сега, но след това ще играем голям двубой. Ще сме готови за него."

  Сподели
227