Клоп е убеден, че Ливърпул е в борбата за титлата


Н. Гавазов

Клоп е убеден, че Ливърпул е в борбата за титлата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова отборът да не бъде зачеркван от списъка с претендентите за титлата във Висшата лига на Англия. Напомняме, че вчера "червените" направиха 1:1 с Нюкасъл и сега мъсисайдци могат да се похвалят само с една победа за последните седем мача във всички турнири. Именно за това специалистите отдават своите предпочитания на двата манчестърски гранда. Клоп обаче е на мнение, че рано или късно конкуренцията ще се сблъска с проблеми.

"Преживяваме трудно време, но останалите отбори ще се сблъскат с него. Ние трябва да работим над своята игра и аз наистина смятам, че не сме далече от това, реално да претендираме за титлата. Ако правим това, в което сме добри, тогава ще можем да вкарваме повече голове, ще печелим повече мачове и ще намалим изоставането от върха", заяви Клоп.

"Срещу Нюкасъл отново бяхме по-добрият отбор, отново създадохме повече положения, намирахме се в многообещаващи ситуации, но не вкарахме. Разбира се, това е проблем, но не означава, че така и ще останат нещата. достатъчно отдавна съм във футбола, за да знам, че и на нас ще ни провърви, това е много вероятно", каза още немецът.

 

  Сподели
310