Нистелрой: Юнайтед ще се бори в Англия и Шампионска лига


И. Ангелов

Нистелрой: Юнайтед ще се бори в Англия и Шампионска лига

Легендата на Манчестър Юнайтед Рууд ван Нистелрой сподели мнението си за новия нападател на клуба Ромелу Лукаку. Холандецът похвали 24-годишния и настоя, че той ще продължи да се развива в тима:

"Лукаку направи добър старт и се справя с напрежението да е нападател на Юнайтед. Този етикет с цената винаги е около гърлото ти, особено в първите срещи като пристигнеш. Ако не вкарваш хората ще кажат 'Хей, той не вкарва'. Но Ромелу вкарва голове и съм сигурен, че това ще продължи.

"Както мен, той е чиста деветка, играе в средата. Мен не бихте ме поставили на крилото. Така е и при него. И аз бях този тип играч, бягах в пространствата, бях опасен в полето и задържах топката напред. Той направи разликата за Юнайтед. Моуриньо има опит и знае как да го прекара през трудни периоди.

"Беше страхотно да видим Юнайтед да печели трофеи отново миналата година. Тази година, с този състав, който имат, те могат да се борят за Висшата лига и Шампионска лига. Определено имат състава за това. Важно е да имаш дълбочина и качество. Те изглеждат много солидно и създават атаки. Скоро ще имат и Златан Ибрахимович обратно. Ще е страхотно да имат неговото качество и опит."

  Сподели
164