Клоп: Скоро всички ще забравят този мач


Н. Гавазов

Клоп: Скоро всички ще забравят този мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за срещата с Манчестър Сити от четвъртия кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, мърсисайдци претърпяха поражение с 5:0, а червен картон в мача получи Садио Мане.

"Всичко бе добре при равни състави. Създавахме положения за гол, след това допуснахме гол, който можехме да избегнем. Това не бе най-добрият момент, не играхме достатъчно умно в този момент. Но изходът на двубоя се реши от изгонването на Мане. Не мисля, че става дума за червен картон. Мане не видя вратаря на Манчестър Сити. Това е нещастен случай, стечение на обстоятелствата. Вратарят напусна вратата, а нашият нападател влезе до край в борбата. Надявам се, че други също ще видят този епизод", заяви Клоп.

"На практика арбитърът ме изгони от тъчлинията, аз нищо не успях да направя. Казах на помощника на главния съдия, че там няма червен картон. Надявам се, че всичко ще е добре с вратаря, това е нещастен случай. Садио страда от случилото се, сега му е тежко. Рядко съм губил с 5:0 и чувствата не са от най-добрите. Не толкова лошо действахме срещу Сити. Скоро всички ще забравят този мач", каза още немецът.

 

  Сподели
343