Преговорите между Ливърпул и Джан отново навлязоха в задънена улица


Н. Гавазов

Преговорите между Ливърпул и Джан отново навлязоха в задънена улица

Новият кръг от преговорите между Ливърпул и полузащитника Емре Джан за удължаване на контракта на играча отново навлязоха в задънена улица. Така вероятността играчът да премине в Ювентус през зимата става много голяма. Както е известно, немецът навлезе в последната година на своя договор с "червените" и Ливърпул се опитва да склони Емре към продължаване на сътрудничеството от миналия сезон, но футболистът не е съгласен с някои детайли на новата сделка.

Според информацията, Джан настоява в новия контракт задължително да присъства опция за откупването му, освен това Емре е взел под внимание нежеланието на мърсисайдци да продадат Филипе Коутиньо на Барселона, независимо от това, че испанците предложиха огромна сума за бразилеца.

Емре е убеден, че мърсисайдският клуб може да постъпи по аналогичен начин и по отношение на него. Сега пред Ливърпул стои дилемата: или да удържат немеца до лятото с риск да го загубят безплатно, или да го продадат през зимата.

Напомняме, че след затваряне на трансферния прозорец Бепе Марота призна, че Ювентус се е интересувал от Джан, но не е отправил оферта заради ангажираността на "червените" със сагата с Коутиньо. Не е изключено това да се случи през зимата.

 

  Сподели
309