Sky Sports: Коутиньо подаде молба за трансфер


Sky Sports: Коутиньо подаде молба за трансфер

Полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо реагира на отказа на собствениците на клуба да го освободят от "Анфийлд", подавайки молба за трансфер. По-рано днес собствениците на мърсисайдския клуб от американската компания Fenway Sports Group изключиха продажбата на бразилеца на Барселона през този трансферен прозорец.

"Когато FSG казва нещо подобно, тогава не остават въпроси. Самият аз казах това няколко пъти, но може би моите думи не бяха ясни на 100%. Сега може да прочетете изявлението, а аз няма какво повече да добавя", заяви Юрген Клоп на днешната пресконференция.

До момента 25-годишният бразилец пазеше мълчание относно цялата тази ситуация, но по всичко изглежда, че изявлението на Fenway Sports Group препълни чашата на неговото търпение и сега Филипе подаде молба за трансфер.

Източници от Ливърпул моментално отрекоха това, но Sky Sports разполага с информация, че Коутиньо наистина е изразил желание да се отправи към Барселона, откъдето готвят трета оферта за лидера на "червените".

Според испански източници, Барселона възнамерява да предложи 110 милиона паунда без бонусите за Коутиньо, на когото остават още пет години по договора му с Ливърпул.

Напомняме, че бразилецът при всички случаи няма да играе срещу Уотфорд от първия кръг на Висшата лига на Англия заради травма.

 


6309