Клоп: Доволен съм от подкрепата на собствениците


Н. Гавазов

Клоп: Доволен съм от подкрепата на собствениците

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че той напълно е доволен от подкрепата, която собствениците на клуба му оказват през този трансферен прозорец. Напомняме, че до момента "червените" подсилиха състава с Мохамед Салах от Рома и с Доминик Соланке от Челси, което според по-голяма част от феновете на мърсисайдци е провал. Клоп има друга гледна точка по въпроса.

"Доволен съм на 100% от тяхната подкрепа. Ако те могат да ускорят каквито и да е процеси, те ще го направят. Но не винаги парите решават всичко. Разбира се, аз не съм ги питал, дали може да бъде закупен Роналдо или каквито и да е играчи на Барселона, мен ме устройва текущото положение", заяви Клоп.

"Ако трансферите зависеха само от мен, щях да комплектовам състава още в последния ден на миналия сезон, но това е нереално, а аз свикнах с това, което е реалност в живота. Вярвам, че ще можем да запазим отбора с миналия сезон. Важното е да подобрим състава. През миналия сезон у нас и без това имахме добър отбор, особено когато всички играчи са в строя", каза още немецът.

 

  Сподели
169