Джо Коул преминава в Тотнъм през лятото?


.

Джо Коул преминава в Тотнъм през лятото?


Полузащитникът на Челси Джо Коул е готов да се обвърже с Тотнъм и да участва с отбора на Хари Реднап в Шампионската лига, съобщава новината авторитетния сайт за футболни прогнози Goal.com, позовавайки се на информация на The Sun. Както е известно, текущия договор на футболиста със „сините" изтича след сезона и националът има намерение да се присъедини към бившия си мениджър през следващия сезон.

Тотнъм спечели четвъртото място с победа 1:0 над Манчестър Сити в сряда вечер и Коул се интересува от ходовете на „Уайт Харт Лейн". От Сити и Ливърпул също се интересуват от 28 годишния футболист, чиито изисквания са за заплата от 100 000 паунда на седмица, но до този момент не са разговаряли с него.

Реднап, който работи заедно с Джо в Уест Хем е твърд в намерението си да предложи не повече от 60 000 паунда на футболиста и е напълно вероятно да пропусне възможността да се стигне до споразумение.

От лондонския клуб проявяват интерес и към Крейг Белами и Евертън, в опит да подсилят отбора за участието му в Шампионската лига през следващия сезон.


НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
127