Клоп: Сухият терен ни попречи срещу Саутхемптън


И. Ангелов

Клоп: Сухият терен ни попречи срещу Саутхемптън

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде своето мнение за нулевото равенство от вчерашния ден срещу Саутхемптън, при което Джеймс Милнър пропусна дузпа, а "червените" пропуснаха и няколко добри възможности да спечелят срещата си. Клоп каза след мача пред репортери:

"Аз наистина не харесвам това, че дори когато сме равни, се изкарва някаква история от това. Видяхте какво направиха, защо да говоря и аз за това?

"Аз разбирам как трябва да се справяш с такива ситуации. Хората казват, че сме играли добре, но Мили пропусна след това. От друга страна хората казват, че така не е спортсменско. Аз не зная, но в крайна сметка имаха само 2 жълти картона. 

"С тази игра и бавене от Саутхемптън... Не зная колко време му беше нужно на Форстър да бие аут. 4 минути продължение - трябва да кажа, че това е амбициозно. Очевидно аз нямах нищо общо с това решение, не решавам аз. Каквото и да кажа, че изглеждам като кисел губещ или каквото и да е. Видяхте ги, пишете за това, и ако никой не го прочете, няма проблем.

"Аз зная, че никой не иска да го чуе, но ще го кажа - теренът беше наистина сух. Ние поливахме колкото можем, но след 15 минути с този вятър, стана наистина сух. Беше трудно, видяхте. С толкова много подавания си мислиш: 'Защо играят така?'

"В игра с владение трябва да имаш най-добрите условия, ако е възможно. Ние ги нямахме. Това не е по вина на някого, просто казвам."

  Сподели
195