Конте: Челси има нужда от трансфери


И. Ангелов

Конте: Челси има нужда от трансфери

Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели мнението си, че отборът му има нужда от нови попълнения ако догодина ще се бори с Тотнъм във Висшата лига и едновременно с това ще трябва да е конкурентен в Шампионска лига. Италианецът ще обсъди тези въпроси с борда на директорите, като сподели пред репортери:

"Не забравяйте, че Тотнъм падна в груповата фаза и след това в групите на Лига Европа. Ако погледнете разликата между нас и тях, това са осем мача. Но ако погледнете съставите, броят хора, може да видите разлика. Единият отбор се готви за Шампионска лига с 25, 26 човека, а другият се готви да играе в лигата, ФА Къп и Купата на лигата.

"Със сигурност ми трябват повече играчи за да се боря на още фронтове. Аз мисля, че всеки отбор губи играчи и рискува големи играчи. Разбирам това, но това е процес. Аз мисля, че никой не смяташе, че Челси ще се бори за титла и ще е във финал на ФА Къп. Със сигурност ние сме в момент на преход. Губим топ играчи, но пишем история. Този сезон загубихме Иванович, Микел, и следващият сезон - Тери. Трима.

"Не забравяйте Оскар, който беше на пазара и го продадохме. Сега е трудно с този проблем с Коста и аз не искам да мисля за него. Искам да се концентрирам над настоящето и да намеря решение за всеки проблем."

  Сподели
119