Моуриньо: Не е нормално толкова много да бия Венгер


И. Ангелов

Моуриньо: Не е нормално толкова много да бия Венгер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели своето мнение след срещата вчера между Арсенал и "червените дяволи", загубена от неговия отбор с 2:0 на "Емирейтс Стейдиъм". Португалецът не показа особено смирение и насочи лека подигравателна нападка към Арсен Венгер, който постигна първа победа над него в 14-те им срещи:

"Феновете на Арсенал са щастливи и аз се радвам за тях. Това е първият път, в който напускам Хайбъри или Емирейтс и те са щастливи. Когато напусках Хайбъри те плачеха, напусках Емирейтс - те плачеха. Те ходеха по улиците с наведени глави. Така че най-накрая те могат да пеят, да веят шаловете си. Това е хубаво за тях.

"Това е голям клуб. Мислите ли, че се наслаждавам когато голям клуб като Арсенал не печели трофеи? Аз не се радвам за това, честно. Днес опитах да спечеля, но загубих.

"Аз мисля, че Арсен Венгер не е малък мениджър, той е голям мениджър. Да имаш рекорд с толкова победи срещу него не е нормално. Нормално е да го победиш, да си равен, да загубиш. Така че наистина не ми пука особено за рекорда ми срещу него. Днес нямам проблем. Стиснахме ръце след мача. А по време на мача аз не харесах това, че постоянно той поставяше четвъртия рефер под напрежение."

  Сподели
144