Ще срещне Астън Вила затруднения срещу Бирмингам?


.

Ще срещне Астън Вила затруднения срещу Бирмингам?

Астън Вила - Бирмингам
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 25.04.2010
Час: 14:00
Съдия: Крис Фой


Астън Вила приема на своя "Вила Парк" тима на Бирмингам в двубой от 36-ят кръг на английската Висша лига. В момента домакините заемат шестата позиция в класирането с актив от 61 точки. Според някои тима на Мартин О'Нийл вече се е предал в борбата за влизане в четворката, но фактически те все още имат шанс, поради вчерашната загуба на Тотнъм и равенството на Сити с Арсенал. Досега през сезона виланите записаха общо 16 победи, 13 равенства и 6 загуби. В последните два изиграни кръга от първенството бирмингамци регистрираха две победи. Първата от тях беше при гостуването им на Портсмут спечелено с 1:2, а втората също като гост, но този път с 0:2 срещу Хъл Сити.

Домакините ще могат да разчитат на триото - Стилян Петров, Ричард Дън и Стивън Уорнък, които значителното могат да подобрят качеството на игра в отбора. Те бяха контузени и не успяха да вземат участие в мача с тигрите в сряда. Но вече тримата са напълно възстановени и вероятно мениджъра ще заложи на тях още от началото на двубоя.

Бирмингам пък в момента се намират на 9-та позиция в класирането с актив от 47 точки. Досега през сезона те регистрираха общо 12 победи, 11 равенства и 12 загуби. Все още бирмингамци имат малки шансове за Лига Европа, но това може да стане ако успеят да заемат седмата позиция в таблицата, която ще даде участие в Лига Европа, тъй като ако Портсмут спечели финала на ФА Къп, то тогава няма да му бъде дадено право да участва в турнира, тъй като клуба в момента се намира в админстрация. В последните два кръга от Премиершип тима на Алекс МкЛийш записаха разгромна загуба с 5:1 при гостуването им на Манчестър Сити. През последният уикенд Бирмингам и Хъл Сити не успяха да се победят и завършиха при нулев резултат.

Нападателите на гостите Камерън Джеръм и Джеймс МкФадън вече са готово да се включат в игра. Джеръм, който води в класацията на Вила със своите 10 попадение, страдаше от проблеми в гърба в последните няколко седмици. МкФадън беше резерва при равенство с Хъл заради болки, но през последната седмица се възстанови.

Като изключим разгромната загуба от Манчестър Сити с 1-5, отборът се представя много стабилно в защита и като цяло е един много добре балансиран тим, както в защита така и в халфовата линия, и нападението.

Прогноза: Астън Вила - Бирмингам 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

03 април Болтън - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
10 април Астън Вила - Челси 0:3 (ФА Къп)
14 април Астън Вила - Евъртън 2:2 (Висша лига)
18 април Портсмут - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
21 април Хъл Сити - Астън Вила 0:2 (Висша лига)

Бирмингам:

24 март Блекбърн - Бирмингам 2:1 (Висша лига)
27 март Бирмингам - Арсенал 1:1 (Висша лига)
04 април Бирмингам - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
11 април Манчестър Сити - Бирмингам 5:1 (Висша лига)
17 април Бирмингам - Хъл Сити 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Астън Вила - Бирмингам

99 мача
41 победи за Астън Вила
26 равенства
32 победи за Бирмингач
Голова Разлика: 157:135 за Астън Вила

През този сезон:

13 септември 2009 Бирмингам - Астън Вила 0:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 1.66
Равен - 3.75
Бирмингам - 5.50


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157