Сър Алекс: Отборът е готов за предизвикателството Тотнъм


.

Сър Алекс: Отборът е готов за предизвикателството Тотнъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс даде индикации, че отборът му е в подем след победата миналата седмица над Манчестър Сити и е зареден с настроение да бъде изместен Челси от първото място. Шотландският специалист обяви, че в тима има невероятна промяна в самочувствието на играчите и всички са амбицирани и заредени за добри игри.

„През цялата седмица в тренировките цареше невероятна атмосфера", заяви Сър Алекс.

„Играчите са мобилизирани и готови да покажат на какво са способни. Аз им вярвам и се надявам да се представят добре", продължава шотландският специалист.

Въпреки това, мениджърът на „червените дяволи" е изключително предпазлив и предупреди, че с Тотнъм, които играят страхотен футбол трябва да се внимава много. Според него „шпорите" в момента са изградили най-силният отбор който са имали някога, откакто той е на „Олд Трафорд".

„Мисля, че те имат в момента най-добрият отбор за времето си. От една страна аз ги поздравявам за победата им над Челси, но от друга ние се изправяме срещу тях и ще трябва да ги победим и да не допуснем да ни създадат проблеми", завършва Сър Алекс.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
122