Ювентус -Борусия Мьонхенгладбах: Юве ще излъже своя съперник


Н. Гавазов

Ювентус -Борусия Мьонхенгладбах: Юве ще излъже своя съперник

Ювентус - Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 21.10.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Крейг Томсън (Шотландия)

Сезон 1969/70. Именно тогава Ювентус за последен път започна първенството с 9 точки от 8 мача. Наистина, последните две срещи донесоха на торинци нелоши резултати - победа над Болоня и равенство с Интер, но това не промени особено положението на тима в класирането на Серия А. "Старата дама" се намира в неприятна ситуация, която може да стане тежка, тъй като разликата от първото място е 11 точки. Що се отнася до Шампионска лига, там нещата са в ред. "Бианконерите" победиха Манчестър Сити на "Етихад", а в миналия кръг постигнаха класически успех над Севиля.

Борусия започна да намира играта си в Бундеслигата. "Кончетата" нямат загуба откакто Андре Шуберт пое тима, нещо повече - Борусия записа 4 поредни победи и се откъсна от последното място. Апогеят на тази добра серия бе през уикенда, когато "кончетата" пометоха Айнтрахт с 5:1 на собствения му стадион. Що се отнася до Шампионска лига, тук нещата не са никак добри. Борусия загуби и двата си мача - като гост на Севиля и домакин на Сити, с което намали шансовете си за излизане от групата.

Касерас и Лихтщайнер няма да играят от домакините, гостите са без Шулц и Херман.

Интересен мач, в който ще е любопитно да видим какво ще направят два отбора, които набират форма, По принцип Ювентус е фаворит, но от друга страна Борусия почти достигна своя пик, а освен това играта на немците не е от най-подходящата за торинци. Очакванията са за успех на Юве, но нека и евентуален "Х" не се приема като някаква изненада.


Прогноза Ювентус - Борусия М'гладбах 2:1.

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183