Ще успее ли Манчестър Сити да вземе три точки в Русия


П. Пенков

Ще успее ли Манчестър Сити да вземе три точки в Русия

ЦСКА Москва - Манчестър Сити
Стадион: "Арена Химки", Химки
Дата: 23.10.2013г.
Час: 19:00
Съдия:


В ранна среща от втория ден от двубоите в групата фаза на Шампионска лига, Манчестър Сити гостува на ЦСКА Москва. Домакините са трети във временното класиране в група D, след като имат 1 победа и 1 загуба до момента. В първия кръг от надпреварата съставът на Леонид Слуцкий не успява да се противопостави на Байерн Мюнхен при гостуването си на "Алианц Арена", но две седмици по-късно московчани успяха да стигнат до успеха, надигравайки трудно с 3:2 у дома Виктория Пилзен. Относно представянето на "армейците" във Висшата лига на Русия, то там отбора се намира в лоша серия от четири загуба в последните си пет мача, заемайки шестата позиция.

Съставът на Мануел Пелегрини също притежава три точки до момента в Шампионска лига, като те бяха извоювани отново над Виктория Пилзен, след класическа победа с 3:0. Във втория си двубой "гражданите" отново както ЦСКА Москва, бяха безсилни срещу немския гранд Байерн Мюнхени и претърпяха поражение с 3:1 на "Етихад Стейдиъм". Колкото до представянето на Сити в английската Висша лига, то там сините се изкачиха през уикенда до четвърто място в класирането, надигравайки Уест Хем с 3:1 на "Болейн Граунд". Това беше втория пореден успех за клуба след поражението от Астън Вила в края на месец септември.

Домакините е много вероятно да не могат да разчитат на услугите на двама от ключовите си футболисти в лицето на Алан Дзагоев и Игор Акинфеев, които доскоро лекува травми. Александръс Кауна пък със сигурност е аут за московчани, като все още не се знае кога ще може да се завърне в игра.

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини сезира УЕФА, след като тима не е получил правото на тренировка на "Арена Химки" от страна на домакините по предлог, че ще се нарани тревното покритие на стадиона. "Гражданите" няма да могат да разчитат на контузени Мартин Демикелис, Джак Родуел и Венсан Компани, така че ще бъдат заместни съответно от Настастич, Лексът или Гарсия. Сами Насри пък се очаква да запази мястото си в средата на терена.

Прогноза: ЦСКА Москва - Манчестър Сити 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА Москва:

25 септември ЦСКА Москва - Анжи Махачкала 0:0 (Висша лига)
28 септември Терек - ЦСКА Москва 2:0 (Висша лига)
02 октомври ЦСКА Москва - Виктория Пилзен 3:2 (Шампионска лига)
06 октомври ЦСКА Москва - Динамо Москва 0:2 (Висша лига)
18 октомври Зенит - ЦСКА Москва 2:0 (Висша лига)

Манчестър Сити:

24 септември Манчестър Сити - Уигън 5:0 (Купа на Лигата)
28 септември Астън Вила - Манчестър Сити 3:2 (Висша лига)
02 октомври Манчестър Сити - Байерн Мюнхен 1:3 (Шампионска лига)
05 октомври Манчестър Сити - Евертън 3:1 (Висша лига)
19 октомври Уест Хем - Манчестър Сити 1:3 (Висша лига)

Досегашни срещи:

ЦСКА Москва - Манчестър Сити

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА Москва - 5.00
Равен - 3.75
Манчестър Сити - 1.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
210