Порто не може да се противопостави на Челси в Лондон


.

Порто не може да се противопостави на Челси в Лондон

Челси стартира участието си в Шампионската лига с домакински мач срещу Порто, който е един от най-редовните участници в турнира. За поредна година “сините” ще атакуват трофея като надеждите са мениджър като Карло Анчелоти, който има опит в печеленето на Купата на Европа да пресече малшанса, който преследва отбора.

Миналата година Челси бе лишен от заслужено участие на финала в Рим. Един норвежки съдия реши, че повторение на финала от Москва няма да се хареса на футболна Европа и прати Барселона за съперник на Манчестър Юнайтед. “Пенсионерите” направиха впечатляващ старт във Висшата лига събирайки 15 точки в 5 кръга. Засега обаче те срещат по-непретенциозни съперници.

Порто почти всяка година има шанса да се пробва с английски съперници. Драконите са играли с целия английски топелит. Миналата година бяха в група с Арсенал и отпаднаха едва на ¼-финал от Манчестър Юнайтед като допуснаха първо поражение като домакин от отбор от Острова.

Голям брой от играчите на Челси се завърна в състава като Анчелоти ще чака до последно само за да разбере дали ще може да разчита на Алекс и новото попълнение Юрий Жирков. Дрогба е наказан след изявите си в полуфинала с Барса и репликата - This was fucking disgrace!

Исканият от половин Европа колумбийски нападател Рамадел Фалкао, който се озова в Порто вероятно ще направи дебют в Шампионската лига. Той вкара редица голове в Лига Сарджеш, от която са изминали 4 кръга, в които “драконите” имат 3 победи и равен.

Тук като се приеме факта, че мачът е на “Стамфорд Бридж” трудно може да се търси изненадата. Порто е стабилен отбор, но както вече коментирахме, вероятно ще влезе в спор а второто място в групата с Атлетико Мадрид. Челси е големият фаворит в потока, а защо не и в турнира.

Последни 5 мача:

Челси: ППППП
Порто: ПППР

Коефициенти на bwin:
Челси - 1,35
Равен - 4,50
Порто - 7,25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200