Левски ще направи трудна малка крачка към групите на ШЛ


.

Левски ще направи трудна малка крачка към групите на ШЛ

Левски среща унгарския Дебрецен на прага на групите на Шампионската лига. Мачът от плейофният четвърти квалификационен кръг е в сряда от 21:45. Съдийската тройка на двубоя е от Франция и е със интересни родствени връзки. Главен арбитър на двубоя е Лоран Дюамел, а асистенти ще са неговият брат Стефан Дюамел и Давид Бенеш. Четвърти рефер пък ще бъде Ерве Писирил. Лоран Дюмел има забрана да води мачове във родината си, но именно той бе реферът на първият мач на българска земя от Лигата - историческото домакинство на Левски срещу Челси. Освен това той води и приличният по-скоро на хокейен мач на Левски срещу Артмедиа като гост.

Левски достигна до тази фаза след победи над аматьорите от андорския Сант Жулиа със съответно 4 и 5 безответни гола и 2:0 в София, срещу ФК Баку, след 0:0 в първия мач. Ратко Достанич, Георги Иванов - Гонзо и техният екип начело на Левски имат сериозни затруднения в реденето на състава. Жоазиньо е контузен, под голяма въпросителна е Живко Миланов. Съществуват съмнения и за Шакиб Бензукан и Саша Симонович. Освен това Йосеф Рабех бе отстранен от първия тим след рецидивистки прояви. За втори пореден път мароканецът сгафи, шофирайки в нетрезво състояние.

ЖП-тимът на Дебрецен отстрани Калмар във втория кръг. Като домакини "червените" победиха с 2:0 шведите и завършиха 3:1 далеч от дома, с което се класираха благодарение на гола си на чужд терен. След това последваха две победи с по 1:0 срещу Левадя. Треньорът Андрас Херцег заяви пред унгарските медии, че вярва в своите момчета и мисли дори за отстраняване на "сините", въпреки повечето успехи на Левски в ЕКТ. Най-големият успех на Дебрецен към момента е полуфинал за несъществуващия турнир Интертото през вече далечната 1998г.

Въпреки многото си проблеми Левски е фаворит преди мача срещу унгарския шампион. Футбол-ТВ прогнозира трудна победа с минимална разлика за "сините" и ви пожелава успех в залозите.

Последни 5 срещи:
Левски:ПРППП
Дебрецен:ЗПППП

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254