Милан ще си отмъсти на Малага


А. Йорданов

Милан ще си отмъсти на Малага

Милан - Малага
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 06.11.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Хауърд Уеб (Англия)

Отборите на Малага и Милан се изправят един срещу друг в мач от четвъртия кръг на Шампионската лига. Двата тима не са в най - добрата си форма, но със сигурност ще ни предложат един интересен мач с много голове.

Милан започна по лош начин шампионата и след 10 кръга, момчетата на Масимилиано Алегри се намират на незавидната 10 - ата позиция с актив от 14 точки. В последният кръг на Серия „А" росонерите изригнаха с разгром, след като победиха с 5:1 тимът на Киево. Страхотен мач направиха Стефан Ел Шаарави, Паоло Пацини и Рикардо Монтоливо. В предходният кръг от Шампионска лига, италианският гранд падна именно от Малага и сега „червено - черните" ще са пределно мотивирани да си върнат за това поражение. След първите три мача от груповата фаза Милан заема втората позиция като има една победа, една загуба и един равен мач.

Отборът на Малага стартира добре новият сезон, но в последните няколко кръга възпитаниците на Мануел Пелегрини не са на себе си и допуснаха редица лоши резултати. След 10 - те изминали кръга играчите от „Ла Росаледа" са на 4 - ото място с 18 пункта. В последният кръг от Примера Малага падна изненадващо у дома от Райо Валекано с 1:2. Играчите подцениха този мач и заслужено загубиха. По този начин обаче не стоят нещата за тима в Шампионската лига. "Синьо - белите" имат три победи от три срещи и най - вероятно ще продължат в следващата фаза на турнира. В миналият мач от груповата фаза Иско и компания биха „росонерите" и сега ще искат да да продължат доброто си представяне срещу Милан.

Алегри ще заложи на схемата 4-2-3-1. Кевин - Принс Боатенг е възстановен от контузията си, но едва ли ще започне като титуляр, заради доброто представяне на Боян Къркич в Киево. Извън групата на „росонерите" със сигурност ще останат Робиньо и Лука Антонини.

За Малага Жереми Туалан и Начо Монреал ще направят днес късен фитнес тест, от който ще стане ясно дали ще играят. Нападателят Жулио Баптища продължава да ликува контузия и ще остане извън сметките на Пелегрини.

Прогноза: Милан - Малага 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

20 октомври Лацио - Милан 3:2 (Серия А)
24 октомври Малага - Милан 1:0 (Шампионска лига)
27 октомври Милан - Дженоа 1:0 (Серия А)
30 октомври Палермо - Милан 2:2 (Серия А)
03 ноември Милан - Киево 5:1 (Серия А)

Малага:

20 октомври Малага - Валядолид 2:1 (Примера)
24 октомври Малага - Милан 1:0 (Шампионска лига)
27 октомври Еспаньол - Малага 0:0 (Примера)
31 октомври Касереньо - Малага 3:4 (Купа на Краля)
03 ноември Малага - Райо Валекано 1:2 (Примера)

Досегашни срещи:

Милан - Малага
1 среща
0 победи за Милан
0 равенства
1 победа за Малага
Голова Разлика: 1:0 за Малага

Коефициенти от bet365:
Милан - 2.15
Равен - 3.40
Малага - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Милан - 2.05
Равен - 3.30
Малага - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126