Сър Алекс: Статистиката не значи нищо


.

Сър Алекс: Статистиката не значи нищо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че не е притеснен от факта, че откакто се съревновава с Жозе Моуриньо има само една победа. Интер е третият клуб, който португалецът изправя срещу Фърги и след 0:0 в първия мач на “Джузепе Меаца” англичаните трябва да гонят задължителен успех.

“Странно е, че имам само една победа срещу Моуриньо. Това доказва, че не съм непобедим. Раним съм, като всеки друг във футбола. Но тези рекорди не значат нищо. Всичко се случва. Аз съм горд от моя отбор и от постигнатото откакто съм тук. За мен това е по-важно”, обясни Фърги.

След това той започна по същество: “С този резултата не може да си сигурен. Гол на чужд терен значи много. Такава беше ситуацията, когато играхме с Барселона. Ще ни трябва пределна концентрация. Тогава това ни спечели мача”.

“Радвам се, че Джон О’Шей и Рио Фърдинанд са здрави. Те вече тренират на пълни обороти. Когато играеш с италианци трябва да си на върха. Те имат големи постижения през годините. Особено Милан. Те са най-успешния състав в наше време, за разлика от Реал, чийто първи 5 титли в КЕШ за в началото на турнира”, каза Фърги.

  Сподели
188