Лавеци: Просто подарихме 15 минути на Байерн


Н. Гавазов

Лавеци: Просто подарихме 15 минути на Байерн

Нападателят на Наполи Езекиел Лавеци отбеляза, че отборът му не е играл особено добре през първото полувреме на загубата 2:3 в снощния двубой срещу Байерн Мюнхен, който бе част от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Както е известно, на определен етап от мача неаполитанците губеха с 0:3, но благодарение на двете попадения на Фернандес, хората на Валтер Мадзари направиха поражението по-почетно.

„Ние не започнахме лошо срещата, но след това подарихме 15 минути от първото полувреме на Байерн. Вие видяхте какво се случи. Бяхме като зашеметени и не зная защо се стигна до там, а имахме шансове, но не ги реализирахме. Мачът можеше да се развие по съвсем друг начин. След това се съвзехме и отговорихме както трябва. Ако разполагахме с повече време можехме да изравним", заяви за Sky Sports Лавеци.

„Продължаваме борбата за излизане от групата. Основният ни конкурент е Манчестър Сити. Но първо трябва да се подготвим за двубоя с Ювентус. Признавам, че сме много изморени, но такива мачове ободряват сами по себе си", допълва нападателят.

 

  Сподели
157