ПСЖ отстъпи на Барса в среща с два обрата (видео)


И. Ангелов

ПСЖ отстъпи на Барса в среща с два обрата (видео)

ПСЖ посрещна Барселона в първата среща от четвърт-финалната фаза на Шампионска лига между двата тима. Днес на "Парк де Пренс" домакините губеха в резултата, обърнаха в своя полза и отново допуснаха обрат за зрелищното 3:2 преди преиграването в Испания.

Срещата започна с множество положения пред двете врати, включително и ВАР намеса за потенциална дузпа срещу Мбапе в полето на противника. В 37-ата минута първа кръв пусна Барселона когато атакуващата тройка комбинира перфектно и топката достигна Рафиня за качествен гол и 1:0.

След почивката ПСЖ се върна много бързо и още в 48-ата минута изравни за 1:1 когато избито центриране на Мбапе достигна Дембеле и той наказа бившия си отбор. В 51-ата минута Витиня обърна за ПСЖ след подаване на Руиз.

В 62-ата минута Педри с първото си отиграване асистира брилянтно за Рафиня над защитата за удар от воле и 2:2. Малко след това Дембеле бе близо до ново попадение, но гредата спря неговия удар. Така в 77-ата минута Барса осъществи нов обрат след корнер, при който Кристенсен се извиси за 3:2.

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
369