Кейн: Знаем, че можем повече


Н. Гавазов

Кейн: Знаем, че можем повече

Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн коментира победата с 3:0 над Лацио в мач – реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига.

"Изиграхме голям мач, особено след загубата в първия двубой. Задължително трябваше да се класираме напред. Играхме добре и това определено бе топ представяне от всички. При първия гол бе важно да бъда на точното място в наказателното поле, а при втория бях добре позициониран и успях да отбележа с левия крак. Всички носим голяма отговорност като футболисти на Байерн и трябва да се борим за всеки един трофей. Тази победа може да промени сезона ни. Ако играем така във всеки мач, ще имаме още много победи.

Щастлив съм от двата гола тази вечер. Като нападател, всички ме оценяват по головете и асистенциите, особено в големите мачове и такива на елиминации, както бе днес. Това, че успях да помогна на отбора ми дава допълнителна увереност. Ще опитам да продължа да правя това, което правя и досега. От гледна точка на голове сезонът е добър за мен, но не и за отбора. Знаем, че можем повече", заяви Кейн.

  Сподели
88