Ман Юнайтед аут от ШЛ след загуба от Байерн, Копенхаген също продължава напред


FUTBOL-TV

Ман Юнайтед аут от ШЛ след загуба от Байерн, Копенхаген също продължава напред

Манчестър Юнайтед изагуби от Байерн Мюнхен с 0:1 на "Олд Трафорд“ в мач от петия кръг в група "A“ на Шампионска лига. Двубоят бе един от най-чаканите, като двата тима направиха добър мач.

В началните минути на Андре Онана му се наложи да се намеси на два пъти. Футболистите на Байерн Мюнхен имаха претенции към главния арбитър Еспес Ескас за дузпа заради нарушение на Хари Магуайър срещу Джамал Мусиала в 18-ата минута, но норвежкият съдия направи знак, че играта трябва да продължи.

В 24-ата минута Нойер отрази първия удар към неговата врата, дело на Люк Шоу. Пет минути преди края на първата част Хари Магуайър получи травма и бе заменен принудително от Джони Еванс.

След час игра Кимих бе близо до гола, но нямаше късмет.

Гостите успяха да осъществят едно от малкото си много качествени и спокойни разигравания пред наказателното поле на “червените дяволи", в крайна сметка топката бе пратена към Хари Кейн, а той изключително интелигентно с едно докосване прати топката зад гърба си към Кингсли Коман. Французинът се озова в отлична ситуация сам срещу Андре Онана и реализира за 0:1.

До края до нов гол така и не се стигна.

В другия мач от тази група Копенхаген се наложи над Галатасарай с 1:0 и се класира на второто място в групата. След час игра Лукас Лерагер стреля отблизо, пращайки топката във вратата на Муслера, който нямаше как да реагира. В самия край голмайсторът получи червен картон и бе изгонен от игра. Манчестър Юнайтед заема последната позиция в групата.

  Сподели
347