Леонардо: Възможно е да спечелим реванша


Н. Гавазов

Леонардо: Възможно е да спечелим реванша

Старши треньорът на Интер Леонардо бе разочарован от след загубата от Байерн Мюнхен в първата осминафинална среща от Шампионската лига с 0:1 и заяви, че отбора ми е нямал късмет в мача. Според наставника на „нерадзурите", резултатът е незаслужен, защото неговите футболисти са контролирали мача и не са оставили празни пространства на своя противник.

„Голът наистина дойде от нищото. Всички бяхме уверени в нулевото равенство, независимо от огромното количество голови положения и в двата отбора. Смятам, че не заслужавахме загубата. Срещу нас имаше един силен съперник, който много комбинираше и атакуваше по фланговете, но и ние не му оставихме много свободни пространства. Гомес вкара гол, но до този момент не направи нищо в срещата", заяви Леонардо на пресконференция след двубоя.

„И двата тима заложиха на открит футбол. За съжаление, ние не успяхме да си вкараме положенията. Но нека не изпадаме в паника - ние в Германия сме в състояние да постигнем победа. Това ще бъде труден мач и тук не бива да има никакви съмнения в това. Дори и мача да беше завършил при нулево равенство, пак реванша щеше да е труден. Никой няма да упреквам. Играхме на същото ниво, както и Байерн, но за съжаление вратарят им направи впечатляващи спасявания", допълни наставника на Интер.

 

  Сподели
99