Дидие Дешан: Юнайтед си остава фаворит в реванша


Н. Гавазов

Дидие Дешан: Юнайтед си остава фаворит в реванша

Старши треньорът на Олимпик Марсилия Дидие Дешан призна, че Манчестър Юнайтед остава фаворит в битката за четвъртфиналите на Шампионската лига, след като първата среща между двата отбора на „Стад Велодром" завърши при резултат 0:0. Французинът сподели също така, че много важно за неговия тим ще бъде да не допусне гол на „Олд Трафорд.

„Мисля, че Юнайтед е фаворит в реванша. Винаги са фаворити - във всеки един двубой. Това не е лош резултат за нас, но това е добър резултат за Манчестър. Доволен съм от играчите си, защото те изиграха най-добрия си мач", заяви Дешан за ITV Sport.

„Много важно беше да не допуснем гол и успяхме, защото това е много важно за срещата на „Олд Трафорд", където отново ще се опитаме да запазим вратата си чиста и ако имаме възможност да вкараме. Днешният мач беше наистина много труден, защото имахме срещу себе си Манчестър Юнайтед. Не ни беше лесно, а в началото на второто полувреме, за около 20-25 минути дори стояхме добре, но не успяхме да намерим гола. В края на мача те смениха схемата на 4-4-2 и ние повече се защитавахме, отколкото да гледаме напред", допълни наставника на Олимпик.

 

  Сподели
202