Ван Гаал: Сега отборът беше единен


Н. Гавазов

Ван Гаал: Сега отборът беше единен

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал коментира победата с 3:0 над Базел в среща от 6 кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Според холандският специалист, неговите футболисти са играли много красиво и са създали много положения за гол, но най-важното е, че са били последователни в целите си.

„Сега отбора беше единен в своите цели. Ние победихме, вкарахме красиви голове, а това във футбола е най-важно. Нашата група не беше най-трудната, но направихме това, което се очакваше от нас. Възможно е отстрани да изглеждат леки нещата, но на практика не е така. За мен остава само да изразя удовлетворението си, че сме победители още след петия мач. Вкарахме много голове и малко допуснахме. Какво да искам повече?", цитира официалният сайт на УЕФА думите на Ван Гаал.

„Базел също имаше своите си възможности. Вратарят Томас Крафт ни спаси на няколко пъти през първото полувреме. Доволен съм от нашата игра. Удържахме пет победи и малко са отборите, които биха се похвалили с подобни резултати. Това ни дава повече увереност при изпълнението на следващите цели", завършва холандският специалист.

 

  Сподели
100