Валенсия ще се превърне във фаворит за второто място


Т. Михайлов

Валенсия ще се превърне във фаворит за второто място

Валенсия - Рейнджърс
Стадион: "Местая", Валенсия
Дата: 02.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Феликс Брайх (Германия)


Валенсия посреща Глазгоу Рейнджърс в ключова битка за втората позиция в група С, където са още Манчестър Юнайтед и Бурсаспор. За момента шотландците имат 5 точки - с една повече от Лос Че и вероятно ще се опитат да измъкнат поне равен от “Местая”.

Тимът на Унай Емери позагуби формата си от началото на сезона като това най-ясно личи в Примера, където “прилепите” отстъпиха до 4-ата позиция, тъй като в последните три кръга записаха две загуби и равен. Той дойде у дома срещу непретенциозния Реал Сарагоса. Загубата от Майорка преди това бе по-шокираща. Така от претендент за титлата Валенсия се превърна в борещ се за участие в Шампионската лига догодина като вече има 6 точки пасив от лидера Реал Мадрид.

Рейнджърс, от своя страна, прави доста силно представяне в най-престижния турнир на Стария континент. “Сините” от Глазгоу са доста близо до участие в следващата фаза като малко шанс не им достигна да вземат първия мач срещу Валенсия, завършил 1:1. Във Висшата лига тимът на Уолтър Смит е лидер с точка пред Селтик. В 10 кръга Джърс имат 9 победи и равенство дошло през уикенда – 1:1 с Инвърнес. Преди това бе повален вечният съперник  Селтик с 3:1 на “Хемпдън парк”.

Единственият въпрос, който стои пред Унай Емери е на кого да заложи на вратарския пост. В последмните три мача титуляр бе Мигел Анхел Моя, тъй като Сесар Санчес бе контузен. Сега ветеранът е възстановен и вероятно ще се завърне под рамката.

Морис Еду и Владимир Вайс отпътуваха с тима си за Испания, но остават под въпрос. Нейсмит и Уитакър получиха почивка през уикенада. Уолтър Смит ще продължи да залага на 4-5-1 с Кени Милър отпред.

Рейнджърс е отборът от Острова с най-много сезони в Европа, но въпреки това има само три победи над испански противници. Въпреки че, “сините” показват добро лице в Шампионската лига Валенсия е твърд фаворит за успех в мача, а и в битката за втората позиция.

Последни 5 изиграни срещи:

Валенсия:

16 октомври Барселона - Валенсия 2:1 (Примера)
20 октомври Рейнджърс - Валенсия 1:1 (Шампионска лига)
23 октомври Валенсия - Майорка 1:2 (Примера)
27 октомври Логронес - Валенсия 0:3 (Купа на Краля)
30 октомври Валенсия - Сарагоса 1:1 (Примера)

Рейнджърс:

16 октомври Рейнджърс - Мъдъруел 4:1 (Висша лига)
20 октомври Рейнджърс - Валенсия 1:1 (Шампионска лига)
24 октомври Селтик - Рейнджърс 1:3 (Висша лига)
27 октомври Килмарнък - Рейнджърс 0:2 (Купа на Лигата)
30 октомври Рейнджърс - Инвърнес 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Валенсия - Рейнджърс

5 мача
3 победи за Валенсия
2 равенства
0 победи за Рейнджърс
Голова Разлика: 9:4 за Валенсия


Коефициенти от bet365:
Валенсия - 1.40
Равен - 4.50
Рейнджърс - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155