Байерн Мюнхен - Селтик: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен - Селтик: Без шансове за гостите

Байерн - Селтик
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 18.10.2017 г.
Час: 21:45
Съдия: Сергей Карасев

Байерн Мюнхен посреща Селтик в мач от третия кръг на Шампионска лига. Баварците преживяха бурен септември, през който направиха 2:2 при домакинството си на Фрайбург в Бундеслигата, а пет дни по-късно претърпяха и поражение с 3:0 при гостуването си на ПСЖ. Това се оказа достатъчно да бъде уволнен Карло Анчелоти и на негово място да бъде поканен Юп Хайнкес. Според слуховете, Ули Хьонес от самото начало е бил против назначаването на италианския специалист о само е чакал удобен повод да го отстрани. Може би истината е някъде по средата, защото Байерн наистина изглеждаше неубедително от началото на сезона, а освен това някои от лидерите се разбунтуваха срещу Анчелоти. Признаците на подобрение на играта на отбора се видяха в мача с Фрайбург в събота, когато баварците постигнаха победа с 5:0, което ще даде увереност на играчите и на новия треньорския щаб.

Отсъстващи от срещата са Рибери, Нойер, Мартинес и Бернат.

Селтик започна трагично кампанията си в Шампионска лига, с домакинска загуба от 5:0 срещу ПСЖ, като три гола паднаха само през първото полувреме, след което гостите пожалиха съперника си. Хората на Брендън Роджърс обаче бързо се реабилитираха, при това на терена на прекия си конкурент за третото място Андерлехт. Успехът с 3:0 прави "детелините" фаворити спрямо белгийците, но дали пък сега на шотландците няма да им се засили желанието за нещо повече в тази група? Още повече, че Селтик се разправи с конкурентите си във вътрешното първенство, което няма как да не повиши самочувствието на играчите.

Аут от мача е Ралстън.


Байерн Мюхнен изглежда презареден, а ентусиазмът сякаш се е върнал заедно с пристигането на Юп Хайнкес. А това никак не е добра новина за Селтик, който по традиция слабо се представя в Европа. Нашите предположения са, че феновете на Байерн ще получат една прекрасна вечер от своите любимци, които ще ги зарадват с поне три гола във вратата на съперника.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Селтик 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
167