25 000 се очакват на „Вила Парк” за Литекс


.

25 000 се очакват на „Вила Парк” за Литекс

Астън Вила се надява да привлече поне 25 хиляди зрители за втората среща с Литекс от турнира за купата на УЕФА, въпреки че тимът на Мартин О'Нийл
напрактика си осигури участие в груповата фаза. Астън Вила спечели в Ловеч преди две седмици с 3:1.

Предишния кръг Астън Вила събра 25 415 зрители за мача с исландския Хафнарфьордур, въпреки че първата среща завърши 4:1 в полза на англичаните. Така Астън Вила ще се опита да привлече публиката с по-ниски от обикновените цени на билетите за мача с Литекс. В мача със Съндърланд на стадион Вила Парк се стекоха 40 116 зрители, което е само с 250 по-малко от средната посещаемост на клуба за миналия сезон, която възлиза на 40 368 зрители и е най-високата в последните 50 години.

Билетите за горните и долните редове на Северната трибуна, както и на трибуната Холт Енд, ще струват само по 10 паунда, а срещу 15 ще се влиза на трибуните Trinity Road и Doug Ellis. При закупуването на повече билети пък може да бъде направена и отстъпка.

"Това е нашият жест към привържениците и се надявам, че те ще ни подкрепят в трите ни поредни домакински мача, които ще изиграем само за 8 дни. Още повече, че срещата няма да се излъчва по телевизията. Пък и тимът ни направи наистина добър старт на сезона", коментира отговорникът по продажбите в клуба Никола Кейе.

"Все пак европейските мачове са със специално мястов сърцата и умовете на феновете, така че се надяваме те да сътворят отново фантастична атмосфера на Вила Парк".

БТА

  Сподели
189