Левски е обречен в Рим


.

Левски е обречен в Рим

Левски гостува на Лацио в последния си двубой в евротурнирите през този сезон. “Сините” ще опитат да забравят по-скоро тази есен, в която записаха куп катастрофи в Европа като в новосформирания турнир на УЕФА имат 5 поражения и не са реализирали гол. Като добавим към това лошото класиране за тима на Гонзо в А група и отпадането за Купата на България си даваме сметка за трагичното състояние на най-популярния клуб в България.

За радост на “сините” привърженици положението в лагера на италианския съперник също не е розово. Носителят на Купата на Италия е едва 15-ти в Серия А с 16 точки от 16 мача като няма шанс да продължи в Лига Европа. В последния си двубой “орлите” записаха важна победа с 1:0 над Дженоа, но преди това демонстрираха изключително лоша форма като загубиха и римското дерби с Рома.

Треньорът на Лацио Давиде Балардини вероятно ще заложи на твърди резерви срещу Левски. Контузен е стражът Бицари. Опасните Мауро Сарате и Паскуале Фоджа също не влизат в сметките на треньора за този мач, смятат италианските медии.

До края на годината Левски няма повече срещи и ще опита да се представи достойно. Затова и Гонзо ще пусне най-доброто, с което разполага. Гаджев и Петков пътуват с отбора, но няма да вземат участие в мача. Под въпрос са Еньо Кръстовчев, Йовов и Рабех.

Моментът Левски  да запише точки в турнира е доста удобен предвид състоянието на съперника. Тифозите на Лацио обаче няма да приемат добре провал срещу аутсайдера в групата и едва ли искат да видят как любимците им губят точки именно срещу българския шампион. Резервите на Балардини ще опитат да докажат качествата си и да победят Левски. Все пак “сините” ще отбележат първия си гол в надпреварата.

Последни 5 мача:

Лацио:

22 ноември Наполи - Лацио 0:0 (Серия А)
29 ноември Лацио - Болоня 0:0 (Серия А)
02 декември Залцбург - Лацио 2:1 (Лига Европа)
06 декември Рома - Лацио 1:0 (Серия А)
13 декември Лацио - Дженоа 1:0 (Серия А)

Левски:

28 ноември Левски - Монтана 3:1 (А група)
02 декември Левски - Виляреал 0:2 (Лига Европа)
06 декември Сливен - Левски 1:0 (А група)
09 декември Брестник - Левски 0:2 (Купа на България)
13 декември Черно море - Левски 3:1 (Купа на България)

Досегашни срещи:
1 мач
1 победа за Лацио
Голова Разлика: 4:0 за Лацио


Коефициенти на bet365:
Лацио - 1.50
Равен - 4.00
Левски - 7.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211