Дори на Герена Левски няма шанс срещу Виляреал


.

Дори на Герена Левски няма шанс срещу Виляреал

По още два двубоя трябва да изиграят българските представители в турнира за Лига Европа. За жалост нито Левски, нито ЦСКА имат реален шанс да продължат в следващата фаза и то 2-та им мача до края са протоколни. Все пак още седи възможността българите да объркат нечии сметки.

В сряда на стадион “Георги Аспарухов” Левски приема испанския Виляреал като Залцбург е абсолютен лидер в групата с 4 победи, докато “жълтата подводница” и Лацио са съответно на втора и трета позиция с 12 точки. Интересното е, че и при това положение всеки един тим има възможност да продължи в зависимост от развитието на двубоите до края.

След страхотната криза, в която бе влязъл Левски нещата в “синия” лагер се промениха с назначаването на Георги Иванов-Гонзо за наставник. В “А” група шампионите тръгнаха нагоре и вече са 4-ти на 6 точки от лидера Литекс. В последните си две срещи Левски направи равен 2:2 с ловчанлии и победи Монтана с 3:1. Гонзо има малко проблеми със състава. Христо Йовов е под въпрос, както и Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов, които тренират на облекчен режим. Георги Сърмов е наказан.

За Виляреал положението в Испания не е никак добро като тимът е на 12-ата позиция с 12 точки от 12 мача.   В последния си двубой “жълтата” подводница отстъпи на Спортинг Хихон с 0:1. Преди това бе надигран Валядолид с 3:1. С контузии за Виляреал са голмайсторът Хосеба Йоренте и Хави Вента. Гонсало Родригес е наказан.

Левски игра добре на “Ел Мадригал” в средата на септември, но загуби с минимален резултат. Последният двубой на “сините” с Ред Бул също бе добър, н ос фатален край. Виляреал няма право на грешка ако иска да продължи излезе от групата и едва ли ще я допусне.


Последни 5 мача:

Левски: ПРППЗ
Виляреал: ЗППЗП

Коефициенти на bet365:
Левски – 7,50
Равен – 4,33
Виляреал – 1,44

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192