Гонзо: Слабост е, че не си вкарваме положенията


.

Гонзо: Слабост е, че не си вкарваме положенията

Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов-Гонзо изказа мнение, че отборът му не е трябвало да загуби, защото е бил по-добър от Ред Бул Залцбург в срещата от четвъртия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Видимо разстроен от загубата, Гонзо ве пак вдъхна оптимизъм, заявявайки, че все пак това е пътя по който ще се върви и, че отборът има бъдеще.

„Дадохме максимума от себе си, за да победи Левски днес. Но така е и в живота, понякога си по-добър, но губиш. Едно голямо благодаря мога да кажа на футболистите," заяви Иванов пред Канал 3.

Той не искаше да коментира съдийството, но въпреки това сподели:

„Първо има фаул срещу Георги Петков, а след това вдигнаха червения картон на Сърмов. Не искам да коментирам съдията, но сбърка при няколко ситуации. Резултатът обаче е 1:0 за Залцбург, каквото и да казваме за съдията", коментира Гонзо.

„Левски може да играе по този начин, и мисля, че това е истинското лице на Левски. Той го показа в срещата в Залцбург, срещу Локо Мездра, Спортист, както и сега. Така трябва да продължаваме," продължи Гонзо.

„Може и да сте прави, че има разконцентриране в края на полувремената. Недопустими грешки допускаме всички, целият отбор греши. Аз няма да обвинявам Петков, този човек е дал доста на Левски, спасил е много мачове. Всеки бърка, не бъркат зрителите, вие (Б. ред. - журналистите) защото не сте на терена", защити футболистите си Георги Иванов.

„Наша слабост е, че пропускаме много положения. Работим в тази насока, и се надявам в следващите мачове да почнем да вкарваме положенията си. В България може да изпуснеш четири-пет положения, но накрая да спечелиш, в Европа обаче не е така", завърши Гонзо.

НИУКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
144