Раниери: Ще бъде много трудно срещу ЦСКА


.

Раниери: Ще бъде много трудно срещу ЦСКА

Треньорът на Рома Клаудио Раниери ще изисква последователност в играта на своя тим и спазването на всички тактически указания, това стана ясно от пресконференцията на специалиста, преди утрешния мач с ЦСКА. Раниери изрази оптимизма си за крайния резултат в срещата и смята да остави извън тима звездата Франческо Тоти.

"Нуждаем се от повече последователност в представянето си. За да получим резултати, трябва да направим серия от добри мачове. Ще бъде много трудно срещу ЦСКА, но ние трябва да си заслужим победата. Говорих си с играчите и очаквам от тях да видя как ще играят", заяви Раниери.

"ЦСКА е отбор като Катания, но който играе с по-високо качество. Ще пресираме съперника и това ще ни изтощи. Тоти? Ще разгледам всички ситуации защото и в неделя трябва да играем добре. Ние сме в цикъл където играем през три дни. Някои футболисти се нуждаят от почивка", завърши специалистът.

Треньорът определи и групата от 20 играчи за мача срещу ЦСКА от груповата фаза на турнира Лига Европа. Ето и групата на Рома:

Жулио Серджо, Дони, Богдан Лобонт, Стефано Губерти, Марко Андреоли, Николас Бурдисо, Сисиньо, Жуан, Марко Мота, Джон Арне Рийзе, Макс Тонето, Алесио Черчи, Даниеле де Роси, Симоне Перота, Давид Писаро, Жереми Менез, Стефано Окака Чука, Мирко Вучинич, Франческо Тоти.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
182