Пенев: Добър резултат, съдията ни ощети


.

Пенев: Добър резултат, съдията ни ощети

На пресконференцията веднага след мача, старши треньорът  на ЦСКА Любослав Пенев каза, че отборът му е изиграл добре срещата от груповата фаза на турнира Лига Европа с Фулъм, която завърши при резултат 1:1 и, че ЦСКА е превъзхождал противника си.

„Мачът бе добър за нас. Не можете да не се съгласите, че изглеждахме доста стабилни на терена. Видя се, че разполагаме с потенциал, който можем да развием още повече. Играхме като равен с равен, а дори мога да кажа, че  в по-голямата част от времето превъзхождахме съперника си. Смятам, че бе възможно дори да вземем и победата в този мач”, заяви наставникът на ЦСКА

Видимо недоволен от съдийството, Пенев се изказа доста остро

„Какво трябва да кажа след такова съдийство? На средно ниво.Имаше чиста игра с ръка в наказателното поле на тима на Фулъм. Ние не играем тук баскетбол или хандбал. Не се показваха картони, дори и при груби нарушения. Два отбора излизат един срещу друг, застават един срещу друг. Ние играхме срещу 16 човека. При гола на Фулъм наш човек лежи 30 секунди на тревата и никакъв сигнал. Тоз човек може да е счупил нещо, да е контузе, Нямаше никакъв феърплей. Няма да продължавам да говоря, тъй като ще кажа нещо по-силно”, ядосано каза Пенев.

Снимка: Futbol TV

  Сподели
213