Всичко преди срещата Литекс - БАТЕ


.

Всичко преди срещата Литекс - БАТЕ

Отборът на Литекс посреща беларуския БАТЕ Борисов днес, в среща реванш от плейофите на Лига Европа. Първата среща в Беларус завърши 1:0 за българския тим. Двубоят е от 21:00 часа на градския стадион в Ловеч. Главен съдия на мача ще бъде Мануел Графе от Германия с помощници неговите сънародници Гиндеман и Дингерт. Срещата ще се предава пряко по БНТ.

От Литекс се надяват на пълен стадион, което да помогне на тима в битката за Лига Европа. В тима от Ловеч няма сериозни проблеми с контузени и наказани футболисти, като извън строя е отново контузеният Ивелин Попов. Отпаднаа и бразилецът Миранда, който е с травма. Другият бразилец в отбора - Том, все още не е във форма, , но ще попадне в групата за мача. Очаква се на вратата на Литекс да застане Голубович, който показва много стабилна игра в последните мачове. В защита ще се разчита на Барт, Николов, Петков и Занев. В полузащитата Станимир Стоилов ще пусне Йеленкович и Янев. Радостин Кишишев ще остане резерва, като е много е вероятно да влезе в игра през второто полувреме, за да помогне с опита който има. Халфовата линия се допълва от Дока и Сандриньо. В атака ще играят Светослав Тодоров и Нифлор.

В тима на БАТЕ Борисов няма проблеми с контузени и наказани футболисти и треньорът Гончаренко ще разчита на всички футболисти с които разполага. Очаква се той да включи в състава за днешния мач защитникът Владимир Ржевски. Това е човекът, който вкара на Левски миналата година за 1:0 в София. Беларуският тим проведе официалната си тренировка снощи от 19:00 часа на стадиона в Ловеч.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
124